Reparatii televizoare Brasov

In continuare gasiti o lista cu companii si persoane fizice autorizate ce ofera servicii de  reparatii televizoare in orasul dumneavoastra. Pentru simplitate, sunt incluse date despre aceste societati care va usureaza intrarea in contact cu reprezentantii acestora, date precum:

  • numele companiei
  • adresa
  • telefonul
  • pagina web
  • pozitia pe Google Maps

Daca doriti sa obtineti orice fel de informatii legate de gama completa de servicii sau produse oferite, preturile aferente, disponibilitate, sau programare la service, va rugam sa contactati direct aceste firme.

Reparatii TV Brasov

Sponsored:

Ratingul firmei Dvs:
5/5

Adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Incurajati utilizatorii sa apeleze la serviciile Dvs, si transformati-i in clienti fideli.

Rating firma:
0/5

Str. Sf. Arhangheli, nr. 12, Brasov

Aceasta firma nu are inca o descriere oficiala. Daca reprezentati aceasta firma, puteti adauga o descriere aici.

Rating firma:
0/5

Str. Moldovei, nr. 1, Brasov

Aceasta firma nu are inca o descriere oficiala. Daca reprezentati aceasta firma, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Rating firma:
0/5

Str. Sitei, nr. 102, Brasov

Aceasta firma nu are inca o descriere oficiala. Daca reprezentati aceasta firma, puteti adauga o descriere aici.

Rating firma:
0/5

Str. Brazilor, nr. 61, Brasov

Aceasta firma nu are inca o descriere oficiala. Daca reprezentati aceasta firma, puteti adauga o descriere aici.

Rating firma:
0/5

ADRESA FIRMEI DVS AICI

Aceasta firma nu are inca o descriere oficiala. Daca reprezentati aceasta firma, puteti adauga o descriere aici.

Ratingul firmei Dvs aici:
5/5

Adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Incurajati utilizatorii sa apeleze la serviciile Dvs, si transformati-i in clienti fideli.

Cele mai frecvente branduri de aparate TV cumparate de romani sunt: Sony, Samsung, LG, Philips, Panasonic, Horizon, Sharp, Hitachi, NEI, JVC, Vortex, Orion, Teletech, Schneider, Star-light, Telefunken, Utok, Vonino, Vortex, iar modelele de aparate cele mai comune sunt: LCD, LED, OLED, High Definition, Full HD, Plasma, 4K, Smart TV, Ultra High Definition (UHD).

Numeroase service-uri de reparatii televizoare furnizeaza in mod obisnuit urmatoarele servicii: se deplaseaza la domiciliul celor care au nevoie de ei (intrebati inainte pentru a fi sigur/a), constatarea defectiunilor, diagnosticarea lor, asigura transportul produsului la service (atunci cand este nevoie), repararea sau inlocuirea pieselor defecte.

Problemele intalnite la un aparat TV cele mai frecvente sunt de regula: ecranul tv-ului nu se aprinde, are sunet, dar nu exista imagine, telecomanda nu are efect, nu mai are sonor, nu primeste curent, programele nu raman memorate, se vede alb negru, nu mai are semnal, apar dungi pe ecran, nu se mai conecteaza la Internet.

Cum sa selectati o companie de reparatii televizoare care ofera servicii de calitate

Profesionalism

Fara indoiala ca tehnologiile utilizate au ajuns mai mai moderne, iar aparatele TV sunt aparaturi fragile si sensibile. In special cand este vorba de ceva precum un televizor inteligent. Chiar daca un numar mare de service-uri de reparatii televizoare Brasov afirma ca lucreaza cu profesionisti, unele nu ofera serviciile inalta calitate pe care le doriti. Este vital sa optati pentru o firma care va poate oferi un tehnician care are experienta, pentru a nu risca noi stricaciuni aduse televizorului  – mai ales unele care sa nu mai poata fi reparate.

Imaginea companiei

La fel ca in orice alta situatie, alegerea unui prestator cunoscut poate face diferenta intre un rezultat pozitiv si unul negativ. Chiar daca pot exista un numar mare de practici incorecte si delasatoare in domeniul aceasta, este necesar sa alegeti un service renumit pentru a va repara aparatul. Orientati-va spre o firma cunoscuta, care activeaza de o perioada lunga pe piata.

Apelati la membrii familiei pentru o recomandare

Si in situatia in care acordati atentie sporita cand intretineti un televizor, mai repede sau mai tarziu acesta va avea o problema. In cazul in care nu v-ati mai confruntat cu o astfel de problema, incercati sa primiti o recomandare din partea unui prieten cunoscut pentru a selecta cea mai experimentata companie de reparatii televizoare. Cel mai probabil aveti un prieten care a intalnit mai demult o astfel de situatie, si care e posibil sa va poata recomanda un prestator excelent.

Cautati un atelier care nu repara de toate

Acest lucru nu ar trebui sa fie prioritatea numarul unu, dar ar putea salva mult timp. Mai mult, acest lucru nu inseamna nici ca prestatorii de reparatii generale nu fac treaba. Prestatorii care repara doar aparate TV, din contra, au tehnicieni cu experienta care cunosc procesul de reparare a unui astfel de aparat, si care sunt capabili de a rezolva defectiunile fara efort.

Un service TV cu tehnicieni experimentati are capacitatea de a face ca lucrarea sa desfasoare fara dificultati pentru dvs:

  • Diagnosticarea rapida a problemei;
  • Defectiunile sunt reparate rapid;
  • Manipulare sigura;
  • Durata scurta de reparatie.

Selectati un atelier de calitate

Desi intalnim un numar mare firme de reparatii TV, nu toate va vor oferi serviciile dorite. Poate fi un pic istovitor sa il gasiti pe cel mai extraordinar, dar va fi simplu sa le filtrati pe cele slabe. Pentru o cautare mai usor de realizat, este indicat sa treceti in revista cele mai cunoscute ateliere din oras pe o lista scurta, dupa care sa le verificati prin comparatii.

Indreptati-va spre o firma care ofera garantie

O companie profesionist va oferi, suplimentar, o perioada de garantie dupa interventie. Unele realizeaza interventii chiar si la locuinta clientului. Acest lucru nu doar ca va sprijina sa aveti parte de cele mai bune servicii, dar va ajuta si sa agonisiti sume semnificative. Atelierele care vin cu un certificat de garantie sunt constiente de valoarea muncii pe care o depun, si sunt siguri ca vor remedia aproape in fiecare caz problema.

Evitati sa alegeti cele mai ieftine servicii

In functie de model, smart TV-urile au tarife diferite de reparatie, asa ca ar trebui sa aveti in vedere examinarea costurilor pentru toate produsele sau serviciile primite. De asemenea, orice firma de reparatii televizoare Brasov este posibil sa ceara preturi diferite, asadar trebuie sa le cunoasteti inca de la inceput. Nu va sumati riscuri optand pentru un serviciu ieftin, deoarece si calitatea serviciilor va fi pe masura.

Ati remarcat informatii gresite, neactualizate sau incomplete?

Ne puteti contacta oricand pentru a ne semnala acest lucru, si pentru a ne trimite datele corecte.

Daca sunteti reprezentantul unei firme listate in catalog, puteti de asemenea sa revendicati listarea, ceea ce va permite sa completati toate sectiunile de informatii prezente pe site.